Partystyling op maat

Wil jij een echte WOW-factor creëren op jouw feestje? Dan helpen we je graag verder! Bij partystyling gaat het niet alleen om het decoreren van een gelegenheid, maar om een beleving te creëren waarin jouw party dromen tot werkelijkheid komen. Met onze oog voor detail zorgen wij ervoor dat de juiste sfeer gecreëerd wordt met een uniek persoonlijk tintje. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van jouw party!

Kids partystyling

Organiseer je een kinderfeestje of wil je een aparte ruimte creëren waar de kids zich kunnen vermaken? Ook dan maken wij er een feestje van! We verzorgen een eyecatching backdrop, tafelsetting, ballonnencreaties, gepersonaliseerde bedankjes en meer! Laat je inspireren en informeer naar de mogelijkheden.


Wat kan je van ons verwachten?

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld plannen wij een intakegesprek in om de wensen voor jouw partysetting te bespreken. We denken met je mee, geven advies en werken een concept voor je uit na goedkeuring van de opdracht.
Alle partysettings die wij creëren zijn op maat gemaakt, dus jouw setting is compleet uniek!
Op de dag van jouw party bouwen we ruim op tijd op en zorgen we ervoor dat er ook weer netjes wordt afgebouwd nadat jij bent uitgefeest.

Ben je enthousiast geworden?