Get to know us!

Leuk dat je benieuwd bent naar de gezichten achter My Perfect Party. Wij zijn Aradhna & Monisha, twee zussen met een passie voor partystyling. 
In januari 2020 zijn wij gestart met My Perfect Party. De naam zegt het al! Ons doel is om elk feest tot in perfectie uit te werken, zodat we jouw partydromen kunnen laten uitkomen.


Aradhna

Hey you! Mijn naam is Aradhna (rechts op de foto). Voor de mensen die mij kennen, is het bekend dat het mijn passie is om te organiseren en om creatieve concepten te bedenken. (Zelf)ontwikkeling vind ik erg belangrijk, voor mijn gevoel ben ik nooit uitgeleerd. Ik ben altijd aan het uitvogelen hoe iets nog beter, mooier of leuker kan. Perfectionistisch zijn is nog een kenmerk van mij, wat vast geen toeval is als je kijkt naar de naam van ons bedrijf.

Fun Fact: In groep 1 stond er in mijn rapport dat ik een echte regelaar ben en dat is sindsdien niet meer veranderd, dus weet dat je in goede handen bent bij ons.

Waarom zijn we ons bedrijf gestart? Ik weet hoeveel tijd het kost om een feest te plannen. Believe me, ik heb er al heel wat feesten op zitten, zowel zakelijke als particulieren feesten. Ik weet wat voor stress het met zich mee kan brengen. Maar het voordeel voor jou is, dat ik het heerlijk vind om dit te doen en hier echt van kan genieten als alles op z’n plek staat en het er perfect uitziet voordat de gasten arriveren. Win-win situatie dus!

Another Fun Fact: ik ben geboren in de nacht van Oud & Nieuw op 1 januari, dus je kan wel vaststellen dat ik geboren ben om te feesten!

Vanaf jongs af aan is mijn verjaardag een dag waarbij familie, kennissen en vrienden samenkomen om gezellig bij te kletsen, dansen, eten en drinken. Het is een moment waar nieuwe herinneringen worden gemaakt. De reden waarom ik graag feestjes stijl is, omdat het een moment is om het leven/een speciale gebeurtenis te vieren, die mensen samenbrengt en het gevoel van blijheid en geluk geeft.

Monisha

Je kent het gevoel vast wel; je hebt super veel ideeën voor je feest, maar je weet door alle mogelijkheden niet waar je moet beginnen. Ik weet als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om iets in je hoofd te hebben, maar het in realiteit niet helemaal tot z'n recht komt. Gelukkig kan ik met mijn ervaring jou helpen om heel wat tijd en stress te besparen. No worries, I got you! 

Mijn naam is Monisha (links op de foto). Als klein meisje was ik al erg creatief en had ik altijd de mentaliteit 'dat kan ik zelf beter!'. Zo maakte ik mijn eigen speelgoed, verkocht ik mijn zelfgemaakte parfum en kon je mij dagelijks achter de knutsel-/tekentafel vinden. Ik vind het dan ook super leuk om concepten te bedenken om elk feest zo uniek mogelijk te maken. Daarnaast houd ik mij het liefst dagelijks bezig met het designen en vormgeven van online- en offline ontwerpen. 

Ik hoor je nu denken waarom nu partystyling? Zelf hecht ik veel waarde aan het vieren van mijlpalen, speciale momenten en verjaardagen. Herinneringen zijn tenslotte goud. Mijn doel is dan ook om onze klanten een onvergetelijke herinnering mee te geven, door onze unieke creaties, waar ze later met een grote glimlach op terug kunnen kijken.

Fun Fact: Ik vind het erg leuk om naar feestjes te gaan, maar houd er zelf helemaal niet van om in de spotlight te staan. Daarom heb ik mijn verjaardag nooit groots gevierd. Toen ik 25 werd heb ik er toch voor gekozen mijn verjaardag groots uit te pakken and I LOVED IT! #OnToTheNextPartyPlease!

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou?